Ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ο Κάρλος Ζέκα πραγματοποίησε δηλώσεις, μέσα από τις οποίες στάθηκε στο διοικητικό τοπίο που επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, αλλά δεν γνωρίζει τι υπάρχει στο μυαλό του, σχετικά με το αν θα συνεχίσει να ασχολείται διοικητικά με τους «πράσινους».

Επίσης, με τις δηλώσεις στην κάμερα της Nova, σημείωσε πως το παιχνίδι με αντίπαλο την Ένωση «πρέπει να το κερδίσουμε» και ότι οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» οφείλουν να φύγουν με το παιχνίδι με το κεφάλι ψηλά από τη διαδικασία των πλέι οφ..

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό σίγουρα θα μας βοηθήσει. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν θα είναι ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες αλλά αυτός που θα βάλει γκολ και θα παίξει καλύτερη άμυνα θα έχει περισσότερες πιθανότητες».

Για το πόσο κρίσιμη είναι η αναμέτρηση με την Ένωση: «Για μας όλα τα παιχνίδια στα πλέι οφs είναι τελικοί. Πρέπει σίγουρα να κερδίσουμε, να τα δώσουμε όλα και να φύγουμε με το παιχνίδι με το κεφάλι ψηλά».

Για το ότι ίσως να είναι το τελευταίο ματς, με γεμάτη Λεωφόρο για φέτος: «Εμείς θέλαμε να παίξουμε με τον κόσμο μας που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, μας βοηθάνε πολύ. Αυτός μας δίνει μεγάλη δύναμη. Ίσως είναι το τελευταίο παιχνίδι με κόσμο για φέτος και θέλουμε να του χαρίσουμε τη νίκη. Σίγουρα φταίμε και εμείς πολύ».

Για το μέλλον του συλλόγου και τον Γιάννη Αλαφούζο: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον κ. Αλαφούζο. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι ο κ. Αλαφούζος είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο αγαπούν όλοι στην ομάδα. Ξέρουμε ότι έχει κάνει πολλά για εμάς, για την ομάδα, αλλά δεν ξέρω τι υπάρχει στο μυαλό του προέδρου. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και δεν ξέρουμε για το μέλλον».