Ο Τιάγκο, ο Ματέο και ο Τσίρο Μέσι είναι οι… υπεύθυνοι για τους πανηγυρισμούς του μπαμπά τους Λιονέλ με τις κινήσεις «σήμα – κατατεθέν» των ηρώων του σύμπαντος της Marvel.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε το… μυστικό των πανηγυρισμών του στα γκολ που σημείωσε σε πρόσφατα παιχνίδια της αμερικανικής ομάδας.

«Τα τρία παιδιά μου είναι ακόμη σε διακοπές και δεν έχουν αρχίσει ακόμη το σχολείο οπότε κάθε βράδυ όταν μου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου βλέπουμε ταινίες με υπερήρωες», τόνισε αρχικά ο Λιονέλ Μέσι και συνέχισε: «Έτσι τους ήρθε η ιδέα και μου ζήτησαν όποτε βάζω γκολ να κάνω έναν πανηγυρισμό με μια κίνηση των υπερηρώων που βλέπουμε».

Εξήγησε, δε, γιατί τους πανηγυρισμούς τους κάνει μονάχα στα εντός έδρας ματς. «Τους κάνω μόνο όταν παίζουμε στο Μαϊάμι γιατί τα παιδιά μου βρίσκονται στην εξέδρα κι έτσι μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις στιγμές μαζί». Ο Μέσι ως τώρα έχει μιμηθεί τον Thor, τον Black Panther και τον Spider-Man.

«Δεν επιθυμούσα να πάω στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα»

Ο Λιονέλ Μέσι, επίσης, εξήγησε πως αυτή η… μετακόμιση στο Μαϊάμι δεν μοιάζει καθόλου μ’ εκείνη από τη Βαρκελώνη στο Παρίσι και τα λόγια που είπε ξεσήκωσαν τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν στα social media.

«Αυτή η επιλογή (σ.σ. να πάει στο Μαϊάμι) ήταν κάτι που αποφάσισε όλη η οικογένεια και είναι κάτι που μας αρέσει. Μας αρέσει η ζωή εδώ, η καθημερινότητα είναι πιο εύκολη», είπε ο Αργεντινός και πρόσθεσε: «Η προηγούμενη (σ.σ. το να πάει στην Π.Σ.Ζ.) δεν ήταν ούτε σχεδιασμένη, ούτε επιθυμητή. Έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Εγώ δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα».

Κι αυτό έβαλε… φωτιά στα σχόλια των οπαδών της Παρί που τον κατηγόρησαν πως ήταν αδιάφορος κι επιβάρυνε οικονομικά την ομάδα με το υπέρογκο συμβόλαιό του, η οποία αναγκάστηκε αυτό το καλοκαίρι να δώσει παίκτες για να ισορροπήσει οικονομικά, ενώ του «φόρτωσαν» πως επειδή δεν ήθελε να παίζει στην Π.Σ.Ζ. δεν έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για να βοηθήσει το σύνολο.