Η Αλ Χιλάλ, ποδοσφαιρική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, είχε… υποσχεθεί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο πως παρόλο που δεν μπορεί να τον πάρει για… επιθετικό εκείνος μπορεί να γίνει… μέλος της ως οπαδός της. Σε συνέχεια αυτού, του έφτιαξε μια φανέλα με το νούμερο 34 και την «ανέβασε» στους λογαριασμούς της στα social media.

Αυτή έχει το επίθετο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το νούμερό του (Νο34) στους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ του ετοίμασε και κάρτα με την οποία τον καλωσορίζει στην… οικογένειά της. Ο Giannis, από τη μεριά του, απάντησε κι εκείνος με χιούμορ: Ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του με τον Νεϊμάρ κι έγραψε: «Το καλύτερο δίδυμο στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας».

Η Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε την Τρίτη την απόκτηση του 31χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού για τον οποίο έδωσε περί τα 100 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ο ίδιος θα λάβει 300 εκατομμύρια ευρώ για δύο σεζόν.

Το… πάρε – δώσε των αστείων μεταξύ του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Αλ Χιλάλ, πάντως, είχε αρχίσει με αφορμή τον… Κιλιάν Μπαπέ καθώς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αστειευτεί στα social media όταν η Αλ Χιλάλ κατέθεσε πρόταση ύψους 300 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Γάλλο άσο.

«Αλ Χιλάλ, μπορείς να πάρεις εμένα. Μοιάζω με τον Κιλιάν Μπαπέ…» είχε αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τότε. Το βράδυ της Τετάρτης (16/8), λοιπόν η Αλ Χιλάλ, απάντησε στον «Greek Freak»: «Γιάννη, καλώς ήλθες στην οικογένειά μας. Η φανέλα σου είναι έτοιμη».