Ο Μιχάλης Λούντζης έκανε ρεκόρ πόντων με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας (13π.) στο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στη Σλοβενία. Και μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι είναι νωρίς για να ειπωθούν «μεγάλες κουβέντες».

«Θα κρατήσουμε τη νίκη, τη διάθεση και την ενέργεια που δείξαμε. Σίγουρα υπήρχαν πολλά καλά κομμάτια στο παιχνίδι, όμως ταυτόχρονα θα πρέπει να βελτιωθούμε σε άλλα, όπως είναι η άμυνα. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε σε τόσο υψηλά σκορ. Αφήσαμε τη Σλοβενία να πετύχει 91 πόντους, όμως η άμυνα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι μας και θα πρέπει στο δεύτερο φιλικό, την Παρασκευή, να τους κρατήσουμε πιο χαμηλά», τόνισε.

Όσο για το πόσο γρήγορα πιστεύει πως η Εθνική ομάδα θα προσεγγίσει τον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας; «Η ομάδα είναι σε μεγάλο βαθμό ίδια με πέρσι. Από πέρσι έχει αρχίσει μια προσπάθεια, ο ένας μήνας προετοιμασίας που έχουμε να δουλέψουμε μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι υπέρ-αρκετός. Πρέπει ακόμη να βρούμε τους αυτοματισμούς μας, να έρθουμε πιο κοντά, να γνωρίσουμε καλύτερα τι κάνει ο συμπαίκτης μας. Το κεφάλι κάτω και δουλειά, δεν υπάρχει άλλος δρόμος», απάντησε.

Πηγή: gazzetta