Η Μπάγερν Μονάχου προετοιμάζεται για ένα μέλλον χωρίς τον Μάνουελ Νόιερ και ήδη «τσεκάρει» τερματοφύλακες που θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν και στο παρόν. Στην λίστα που έχει καταρτίσει βρίσκεται σε περίοπτη θέση ο Ντόμινικ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ, αλλά και ο Θωμάς Στρακόσια που αγωνίζεται στην Μπρέντφορντ.

Ο Κοτάρσκι έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τόσο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και μ’ εκείνη της Κ-21 της Κροατίας. Μάλιστα, οι Βαυαροί φέρεται να τον… είδαν και πάλι από κοντά στο πρόσφατο EURO U-21. Τόσο εκείνος όσο και ο Στρακόσια λογαριάζονται ως δύο πολύ καλές λύσεις και σε… λογική τιμή, σε περίπτωση που αποφασίσει ο γερμανικός σύλλογος να κινηθεί για την απόκτηση του ενός ή του άλλου.

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, θα πρέπει να συμβούν δύο αποχωρήσει από την Μπάγερν. Να πάρουν μεταγραφή ο Γιάν Ζόμερ, αλλά και ο Αλεξάντερ Νιούμπελ. Η πώληση του πρώτου δεν είναι… σενάριο επιστημονικής φαντασίας μιας και υπάρχουν επαφές με την Ίντερ, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου Sky Sports. Ο Ελβετός αποκτήθηκε στα μέσα της περασμένης σεζόν για να καλύψει το κενό του τραυματία Νόιερ.