Το θέμα του Ορμπελίν Πινέδα είναι ένα από τα πιο σημαντικά για την ΑΕΚ που θέλει να τον αγοράσει από τη Θέλτα, ο πρόεδρος της οποίας, Κάρλος Μουρίνιο, σε δηλώσεις του έκανε λόγο για προτάσεις που έχουν γίνει για τον παίκτη και μία από αυτές είναι της Ένωσης.

Οι Κιτρινόμαυροι ήξεραν ότι η υπόθεση Πινέδα δεν θα ήταν… περίπατος, κάθε άλλο, αλλά θέλουν να τον κρατήσουν, ποντάροντας και στη δική του επιθυμία, την οποία έχει εκφράσει με δηλώσεις του, να παίξει στο Champions League.

Έτσι, έχουν ήδη κάνει κίνηση, έχουν ήδη μιλήσει με τη Θέλτα και θα ξαναμιλήσουν αν χρειαστεί, με τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας να παραχωρεί σήμερα (19/6) συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε και στον Πινέδα.

«Έχουμε λάβει προτάσεις για κάποιους παίκτες. Άλλες μελετώνται κι άλλες τις απορρίψαμε. Η αγορά φέτος δεν θα είναι τόσο στάσιμη όσο οι δυο προηγούμενες μεταγραφικές περίοδοι. Σταθερά έχουμε δύο ή τρεις προτάσεις για τον Ρούμπεν Μπλάνκο και τον Ορμπελίν Πινέδα», είπε σχετικά ο Κάρλος Μουρίνιο, χωρίς όμως να αναφέρει τα ονόματα των άλλων ομάδων, πλην ΑΕΚ, που έκαναν τις προτάσεις.