Ο Ματίας Αλμέιδα αφού έγραψε ιστορία καθοδηγώντας την ΑΕΚ στην κατάκτηση του νταμπλ, πανηγυρίζοντας την Stoiximan Super League και το Κύπελλο Ελλάδας, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην ελληνική θάλασσα, αλλά με την Ένωση να τον… ακολουθεί.

Ο «Πελάδο» ανέβασε story στην προσωπική του σελίδα στο Instagram από βόλτα με σκάφος στα γαλανά νερά της Ελλάδας, δίχως να διευκρινίζει που βρίσκεται. Στη μια εικόνα παρουσίασε ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, γράφοντας στο βίντεο: «Ευχαριστώ, ζωή».

Στην άλλη εικόνα βρισκόταν στην αγκαλιά της συζύγου του Λουσιάνα Γκαρσία Πένα, πάνω στο ίδιο σκάφος και ανέφερε: «Συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε». Μπορεί, δε, ο Αργεντινός τεχνικός να βρίσκεται μακριά από την ΑΕΚ στη διάρκεια των διακοπών του, αλλά την έχει και… μαζί του κατά κάποιο τρόπο. Το σκάφος με το οποίο έκανε… βόλτες είχε μια σημαία των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ματίας Αλμέιδα, αυτή την περίοδο «φορτίζει» τις μπαταρίες καθώς τον περιμένει μια πολύ απαιτητική σεζόν, αφού η ΑΕΚ θα έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μιας και θα επιχειρήσει να μπει στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League πέραν της προσπάθειάς της να διατηρήσει τα σκήπτρα της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.