Η φετινή σεζόν εξελίχθηκε σε αγωνιστική τραγωδία για την Τσέλσι που απέτυχε σε όλα τα μέτωπα παρά το γεγονός ότι ξόδεψε εκατοντάδες εκατ. ευρώ σε μεταγραφές, με τη διοίκηση να αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, πλέον, στον πάγκο της.

Ο Αργεντίνος προπονητής παρέμενε χωρίς ομάδα μετά την απόλυσή του από την Παρί Σεν Ζερμέν και ήθελεμ να επιστρέψει στην Αγγλία, χώρα στην οποία έφτιαξε το όνομά του δουλεύοντας αρχικά στη Σαουθάμπτον και στη συνέχεια στην Τότεναμ, με την οποία είχε φτάσει και στον τελικό του Champions League.

Από την αρχή, επομένως, ήταν θετικός στις συζητήσεις με την Τσέλσι, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια. Η συμφωνία ήταν δεδομένη εδώ και λίγες μέρες και αυτό που απέμενε ήταν να μπουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο και να ανακοινωθεί και επισήμως.

Και μπορεί η ανακοίνωση να μην έχει έρθει ακόμη, οι υπογραφές, όμως, μπήκαν όπως αναφέρει το Sky Sport, με τον Ποτσετίνο να είναι πλέον ο προπονητής της Τσέλσι μέχρι το 2026.