Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Σερβία η αποκάλυψη των τοπικών ΜΜΕ πως η «εκρηκτική» διάσημη τραγουδίστρια, Sandra Afrika, είχε ερωτικό δεσμό με τον διεθνή Σέρβο ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς, αλλά ότι η σχέση τους ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ, ο 23χρονος στράικερ «πολιορκούσε» για καιρό την ποπ σταρ, αλλά τελικά η σχέση τους δεν προχώρησε γιατί, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Republika» εκείνη τον έδιωξε γιατί της έπεφτε… μικρός.

Η τραγουδίστρια, υποστήριξαν άτομα από το περιβάλλον της, συνειδητοποίησε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν ο κατάλληλος για εκείνη καθώς ήταν ανώριμος. Επίσης, η απόσταση που τους χώριζε έπαιξε ρόλο καθώς ο παίκτης λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων δεν μπορούσε να μετακινείται από το Τορίνο, ενώ κι εκείνη λόγω της δουλειάς της έπρεπε να παραμένει στο Βελιγράδι.

«Ρωτήστε τον αν είναι χάλια εξαιτίας μου»

Στο μεταξύ, η Sandra Afrika, παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «Exklusiva», όπου δεν μίλησε ανοικτά για την υποτιθέμενη σχέση με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, αλλά αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον 23χρονο να είναι στα… πατώματα για εκείνη. «Ρωτήστε τον αν είναι χάλια εξαιτίας μου», απάντησε.

Στην ίδια εκπομπή, πάντως, επιτέθηκε στους ποδοσφαιριστές αποκαλώντας τους τσιγκούνηδες. «Έρχονται στο σόου και δεν πληρώνουν. Δεν δίνουν ούτε καλό φιλοδώρημα, ενώ πολλές φορές καλούν τηλέφωνο τους γονείς τους για να πάρουν άδεια για το αν θα ξοδέψουν κάτι παραπάνω», δήλωσε και η ατάκα της ερμηνεύθηκε ως ευθεία επίθεση ή και παράπονο προς τον Βλάχοβιτς, ο οποίος έχει πολύ στενή σχέση με τους γονείς του.

Όσο για τον Βλάχοβιτς, εκείνος φέρεται ξαφνικά να τραυματίστηκε και αναμένεται να χάσει το κρίσιμο κυριακάτικο ματς της Γιουβέντους με τη Μίλαν για την 37η αγωνιστική της Serie A. Στο μεταξύ το μέλλον τους στους «μπιανκονέρι» μοιάζει… θολό και παρουσιάζεται πως τόσο η ομάδα όσο κι εκείνος θέλουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι με συλλόγους της Premier League, αλλά και την Μπάγερν Μονάχου να έχουν δείξει ενδιαφέρον ως τώρα.