Η Stoiximan Super League ανακοίνωσε ότι το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει το τριήμερο 18-20 Αυγούστου και η ΑΕΚ πρότεινε όταν θα γίνει η κλήρωση για το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου να γίνει ταυτόχρονα και αυτή για τα πλέι οφ, ενώ παράλληλα ζήτησε να γίνει άμεσα αλλαγή του ΚΑΠ για τον κορονοϊό.

Το φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες και ήταν τόσο συγκλονιστικό ώστε όλοι να ανυπομονούν για την έναρξη του νέου. Μια έναρξη που θα γίνει στις 18 Αυγούστου και από εκεί και πέρα θα ακολουθήσει προσεχώς και η κλήρωση του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα των αγωνιστικών.

Μαζί με αυτή την κλήρωση, λοιπόν, η ΑΕΚ ζητάει να γίνει και αυτή για το πρόγραμμα των πλέι οφ, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να ξέρει κανείς ποιες θα είναι οι έξι ομάδες που θα συμμετέχουν στη διαδικασία. Αυτό που θέλει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είναι να βγει εξαρχής το πρόγραμμα (για παράδειγμα, την 1η αγωνιστική παίζει ο 1ος με τον 6ο, ο 2ος με τον 4ο, ο 3ος με τον 5ο κλπ) ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια και να μην υπάρχουν γκρίνιες και καχυποψία αν βγει το πρόγραμμα στο τέλος της κανονικής περιόδου και δεν αρέσει σε κάποια ομάδα όπως θα διαμορφωθεί.

Παράλληλα, η ΑΕΚ θέλει και άμεση αλλαγή στον ΚΑΠ για τον κορονοϊό, από τη στιγμή που ο ΠΟΥ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι πλέον πανδημία, ώστε να αποφευχθούν εντάσεις σαν κι αυτές που υπήρξαν φέτος με το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.