Για «τελειωμένη συμφωνία» κάνουν λόγο μέσα ενημέρωσης στη Γαλλία, μεταξύ των οποίων και το Γαλλικό Πρακτορείο, σχετικά με τη μετακίνηση του σουπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται, το συμβόλαιο που προσφέρεται στον Μέσι ανέρχεται σε περισσότερα από 520 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να αναζωπυρώσει τον ανταγωνισμό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αν αυτός παραμείνει στην αντίπαλο της Αλ Χιλάλ, την Αλ Νασρ.

Η γαλλική εφημερίδα L’Equipe ανέφερε ότι η προσφορά στο τραπέζι για τον Μέσι είναι για διετές συμβόλαιο με ενδεχόμενο επέκτασης για ακόμη μια χρονιά, γεγονός που εάν επιβεβαιωθεί σημαίνει πως ο Αργεντίνος αστέρας θα μπορούσε να παίζει μέχρι τα 38 χρόνια του. Σημειώνεται πως το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και εν συνεχεία ο Λιονέλ Μέσι είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο προορισμό του.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, πηγή από τη Σαουδική Αραβία που βρίσκεται κοντά στις διαπραγματεύσεις, επιβεβαίωσε το πρωί της Τρίτης ότι ο Μέσι θα παίζει στη Σαουδική Αραβία την επόμενη σεζόν, χαρακτηρίζοντας τη μεταγραφή «τεράστια». Η πηγή, μιλώντας ανώνυμα, πρόσθεσε ότι η κίνηση είναι πλέον «τελειωμένη συμφωνία».