Ο Ντάνι Άλβες παραμένει υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης από τις 20 Ιανουαρίου κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας 23χρονης γυναίκας, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να κάνει νέο αίτημα αποφυλάκισης και ισπανικό Μέσο να φέρνει στο φως μέρος όσων υποστήριξε στην κατάθεσή του.

Ο Άλβες παραμένει φυλακισμένος για την υπόθεση του βιασμού και οι δικηγόροι του προσπαθούν, χωρίς να τα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής, να βρουν τον τρόπο για να τον βγάλουν από εκεί. Όπως και να έχει, πριν σχεδόν δύο εβδομάδες, στις 17 Απριλίου, ο Βραζιλιάνος κατάθεσε ξανά για αυτή την υπόθεση και υποστήριξε πως τα πράγματα δεν έγιναν όπως υποστηρίζει η 23χρονη.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το Cadena Ser, ο Άλβες είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής στην κατάθεσή του ενώπιον δικαστή στις 17 Απριλίου…

«Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι. Παρατήρησα την καλή της διάθεση από τον τρόπο που χόρευε, πώς με πλησίαζε, πώς αλλάζαμε θέσεις. Της είπα να μεταφέρουμε το κλίμα στο μπάνιο. Μου είπε ότι ναι, δεν υπήρχε πρόβλημα. Της είπα ότι θα πήγαινα πρώτος και ότι θα την περίμενα μέσα».