Ο Λεβαδειακός ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 85ο λεπτό και ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει μια υπερπολύτιμη νίκη, σε εκείνο το χρονικό σημείο όμως ο Ιωνικός ισοφάρισε σε 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τους Βοιωτούς να παραμένουν στην τελευταία θέση και τους Νικαιώτες να είναι στην προτελευταία, στο +1.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για τις δύο ομάδες αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πήγαν καλύτερα από ό,τι αναμενόταν. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι ψάχνοντας το γκολ, το οποίο πέτυχαν οι Νικαιώτες στο 26′ με ωραίο πλασέ του Φατιγκά (0-1).

Οι Βοιωτοί, όμως, μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και δεν άργησαν να κάνουν την ανατροπή… Στο 50′ ο Γερεμέγιεφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη για το 1-1 και λίγα λεπτά μετά, στο 56′, ο Μεχία με πλασέ έγραψε το 2-1.

Ένα σκορ που κρατούσε ο Λεβαδειακός μέχρι το 85′, όταν ο Τσιγκρίνσκι, μετά την εκτέλεση κόρνερ και την πρώτη κεφαλιά από τον Μύγα, έκανε το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Και δεν αφήνει απολύτως ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες…

Λεβαδειακός: Γκροφ, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παζ, Μεχία (84′ Μπελμόντ), Χάμοντ (90’+3 Νταμπό), Νίκας, Σαχπεκίδης (46′ Βρακάς), Γιαννιώτας (78′ Λούα Λούα), Γερεμέγεφ.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας (84′ Σόουζα), Σάκιτς, Φαντιγκά (60′ Γούλερι), Μασάς (70′ Μάνος), Σεμπά, Μάντζης.