Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του UEFA Europa League μετά από την ήττα της με 3-0 από τη Σεβίλλη το βράδυ της Πέμπτης (20/4) και πλέον δρομολογούνται εξελίξεις όσον αφορά στο ρόστερ της για την επόμενη σεζόν, ανεξαρτήτως του αν θα πωληθεί ο σύλλογος ή όχι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο προπονητής Έρικ τεν Χαχ εμφανίζεται διατεθειμένος να αλλάξει πολλά και ως και 15 παίκτες μοιάζουν να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, παρόλο που η ομάδα παραμένει ακόμη στο… κόλπο της διεκδίκησης μιας θέσης στην 4άδα της Premier League που δίνει εισιτήριο για το επόμενο UEFA Champions League, ενώ την Κυριακή (23/4) θα παίξει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Μπράιτον. Να υπενθυμίσουμε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» ήδη έχουν κατακτήσει στο League Cup Αγγλίας, τον πρώτο τίτλο τους έπειτα από έξι χρόνια… ξηρασίας.

Ωστόσο, αυτά δεν είναι αρκετά για τον Ολλανδό τεχνικό που βρίσκεται στον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του στο κλαμπ και συνεχώς αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον προσέλαβε για την επαναφέρει εκεί που αρμόζει στο βεληνεκές της, δηλαδή να διεκδικεί όλους τους «μεγάλους» τίτλους στην Αγγλία και στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και δεν δίστασε να περιθωριοποιήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που τελικά αποχώρησε.

Έτσι, όπως υποστηρίζουν οι «The Times», οι «κόκκινοι διάβολοι» σκέφτονται σοβαρά να προχωρήσουν σε μαζικό… ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ με τον αριθμό των παικτών που ενδέχεται να αποχωρήσουν να φτάνουν τους 15. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ολλανδός προσδοκά να δημιουργηθούν έσοδα που θα χρηματοδοτήσουν σημαντικές μεταγραφές.

Οι 15 υποψήφιοι, λοιπόν, είναι οι: Νταβίδ Δε Χέα (τερματοφύλακας), Ντιν Χέντερσον (τερμαυοφύλακας), Χάρι Μαγκουάιρ (αμυντικός), Βίκτορ Λίντελεφ (αμυντικός), Άαρον Γουάν-Μπισάκα (αμυντικός), Φιλ Τζόουνς (αμυντικός), Άξελ Τουανζέμπε (αμυντικός), Άλεξ Τέλες (αμυντικός), Μπράντον Γουίλιαμς (αμυντικός), Ερίκ Μπαγί (αμυντικός), Σκοτ ΜακΤόμινεϊ (μέσος), Φρεντ (μέσος), Ντόνι φαν ντε Μπέικ (μέσος), Αντονί Μαρσιάλ (επιθετικός), Άντονι Ελάνγκα (επιθετικός).