Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία της ΑΕΚ και αποφάσισε να επιστρέψει στο παρελθόν και στα χρόνια του που αγωνιζόταν με τον δικέφαλο αετό στο στήθος, επιλέγοντας την καλύτερη 11άδα συμπαικτών που είχε ποτέ.

Είναι κάτι που αρκετοί πρώην παίκτες κάνουν στο εξωτερικό, να επιλέγουν δηλαδή την καλύτερη 11άδα ανάμεσα σε αυτούς με τους οποίους υπήρξαν συμπαίκτες. Και αφού το κάνουν στο εξωτερικό, αποφάσισε να το κάνει και ο Νικολαΐδης για τα χρόνια του στην ΑΕΚ.

Έτσι, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram το βίντεο με το πρώτο μέρος, γιατί θα ακολουθήσει και δεύτερο, όπου αποκάλυψε τα 7 από τα 11 ονόματα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ντέμη, η καλύτερη 11άδα σε ό,τι αφορά τους συμπαίκτες του στην Ένωση από το 1996 ως το 2003 ήταν οι εξής…

Στο τέρμα ο Ηλίας Ατματσίδης, δεξί μπακ ο Βασίλης Μπορμπόκης, αριστερό ο Μιχάλης Κασάπης και στόπερ οι Κάρλος Γκαμάρα και Στέλιος Μανωλάς. Σε αυτό το σημείο, μάλιστα, ο Νικολαΐδης ζήτησε και συγγνώμη από τον φίλο του, Τραϊανό Δέλλα, τον οποίο άφησε εκτός. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τους κεντρικούς χαφ, οι δύο που επέλεξε ο Ντέμης ήταν οι Κώστας Κατσουράνης και Βασίλης Τσιάρτας, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να περιμένουν και το part II για να δουν πώς θα ολοκληρωθεί αυτή η 11άδα.

Δείτε το βίντεο του Ντέμη Νικολαΐδη…