Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-1, αποτέλεσμα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέδωσε στα εύκολα, όπως είπε, λάθη που έκαναν οι παίκτες του και τα οποία έδωσαν τη δυνατότητα στους Πειραιώτες να σκοράρουν και να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να προηγηθούν στο Καραϊσκάκη με το γκολ του Μπράντον και έβγαλαν το πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 0-1, στο δεύτερο όμως δέχθηκαν τρία γκολ και ηττήθηκαν, με τον προπονητή τους να μην κρύβει την απογοήτευσή του.

«Όταν έχεις το προβάδισμα πρέπει να παίξεις με την ίδια συγκέντρωση αποφεύγοντας τα εύκολα λάθη. Αυτό συνέβη. Αν εξαιρέσουμε την πίεση στο πρώτο 20λεπτο, μετά το 0-1 τα πράγματα ήταν ισορροπημένα. Είχαμε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, αλλά ο Πασχαλάκης έκανε δυο φανταστικές επεμβάσεις. Κάναμε εύκολα λάθη και δώσαμε στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να σκοράρει», είπε αρχικά ο Λουτσέσκου και συνέχισε.

«Θα πρέπει να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις επιθετικές καταστάσεις και να μην δίνεις την ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα εύκολα λάθη. Το πρώτο γκολ ήταν ένα εξαιρετικό τέρμα από τον Μπακαμπού, οπότε είναι μια γενικότερη κατάσταση».