Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (2/4) τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και είναι ένας από τους «τελικούς» που έχει μπροστά της, με τη μάχη του τίτλου να έχει πάρει φωτιά και τους οπαδούς της, όπως και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, να δίνουν το παρών στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.

Η Ένωση δεν άρχισε και με τον καλύτερο τρόπο τα πλέι οφ αφού δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena και να ανέβει στην 1η. Έτσι, παρέμεινε στη 2η και στο -2, με τον αγώνα της Τούμπας να είναι ακόμη πιο σημαντικός πλέον αφού το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Θέλοντας, επομένως, να ντοπάρουν ψυχολογικά την ομάδα τους, περισσότεροι από 200 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στα Σπάτα για την τελευταία προπόνηση και με συνθήματα και καπνογόνα δημιούργησαν τη σχετική ατμόσφαιρα, ζητώντας νίκη και κατάκτηση του τίτλου.

Πέρα από τους οπαδούς, όμως, στην προπόνηση των κιτρινόμαυρων ήταν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος θέλησε να δείξει για ακόμη μία φορά στον Αλμέιδα και τους παίκτες του ότι είναι κοντά τους, ενώ η παρουσία του και μόνο δίνει σε όλους να καταλάβουν -αν και το ήξεραν πολύ καλά ήδη- πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για τη συνέχεια των πλέι οφ.

Δείτε το βίντεο του gazzetta.gr