Ο Στιβ Μπένετ αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ότι ξένος διαιτητής αυτοπροτάθηκε για να σφυρίξει τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της Super League 1 και η ΕΠΟ με επιστολή στην UEFA ζητάει να κάνει έρευνα για το θέμα ώστε να γίνουν γνωστά τα πάντα.

Στη συνάντηση που είχαν πριν τρεις μέρες (27/3) με τους Τάκη Μπαλτάκο και Στιβ Μπένετ οι ιδιοκτήτες των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ο επικεφαλής της ΚΕΔ αποκάλυψε ότι ξένος διαιτητής αυτοπροτάθηκε για να σφυρίξει στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Μια κίνηση που προκάλεσε απορίες, με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να στείλει τώρα επιστρολή στην UEFA, με την οποία ζητάει τη διενέργεια έρευνας ώστε να ξεκαθαρίσει σε απόλυτο βαθμό αυτή η υπόθεση.

«Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος απέστειλε σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζητώντας την διενέργεια έρευνας σχετικά με αλλοδαπό διαιτητή ο οποίος φέρεται να αυτοπροτάθηκε στον Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ για την ανάληψη καθηκόντων σε συγκεκριμένο αγώνα της Super League 1.

Ο κ. Μπαλτάκος επισήμανε την σημασία διαλεύκανσης της εν λόγω υπόθεσης για την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος και την ομαλή συνέχιση των play offs», ανέφερε η επίσημη ενημέρωση της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.