Το Λας Βέγκας για ακόμη μια φορά τίμησε το… πατσούκλι της «Πόλης της Αμαρτίας». Οίκος ανοχής έκανε πρόταση στον Τζίμι Γκαράπαλο, το νέο quaterback των Ρέιντερς, της ομάδας NFL, για δια βίου δωρεάν σεξ.

Ο Τζίμι Γκαράπαλο πριν από μερικές ημέρες υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με τους Ρέιντερς και θα είναι ο ηγέτης της επίθεσης της ομάδας του Λας Βέγκας. Στόχος είναι να την οδηγήσει και πάλι στα πλέι οφ.

Ο Γκαράπαλο έχει τη φήμη του γόη και του… κακού παιδιού – το εντελώς αντίθετο, δηλαδή, από τον προηγούμενο quarterback των Ρέιντερς, τον Ντέρεκ Καρ, ο οποίος είναι οικογενειάρχης και βαθιά θρησκευόμενος. Φυσικά, στον Καρ δεν έγινε παρόμοια πρόταση όπως αυτή που έκαναν στον Γκαράπαλο.

Επιπλέον, να σημειώσουμε πως το παρατσούκλι του Γκαράπαλο είναι «Pornstar Jimmy». Αυτή η… ετικέτα του «κόλλησε» αφού οι παπαράτσι τον έπιασαν σε βραδιά εξόδου με τη διάσημη πορνοστάρ Κιάρα Μία, σε ελληνικό εστιατόριο στο Λος Άντζελες, πριν από μερικά χρόνια.

Τώρα, η Κέιτλιν Μπελ και η Άλις Λιτλ που εργάζονται στον οίκο ανοχής Chicken Ranch του Λας Βέγκας, θέλουν να δείξουν στον Τζίμι Γκαράπαλο τι καλό έχει να προσφέρει η πόλη στον ερωτικό τομέα. «Του αξίζει να έχει δωρεάν σεξ μόνο και μόνο επειδή επέλεξε να έρθει στην ομάδα μας. Ωστόσο, εμείς του κάναμε αυτή την πρόταση γιατί είναι και κούκλος», είπε η Μπελ, που επίσης έχει τεράστια επιτυχία στη βιομηχανία πορνό και πρόσφατα ήταν υποψήφια στα βραβεία Xbiz για την καλύτερη σκηνή του 2023.

Από τη μεριά της, η συνάδελφός της Άλις Λιτλ, υπογράμμισε πως ο τελικός του Super Bowl για τη νέα σεζόν θα διεξαχθεί στο «Allegiant Stadium» και θέλει ο 31χρονος Γκαράπαλο να είναι στα… πάνω του όλη τη σεζόν μήπως και η ομάδα καταφέρει να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ένας άλλο οίκος ανοχής του Λας Βέγκας, το Sheri’s Ranch, πρότεινε κι εκείνο στον Γκαράπαλο τις VIP υπηρεσίες του, αλλά άνοιξε τον κύκλο της πρόσκλησης καθώς συμπεριέλαβε και αρκετούς από τους νέους συμπαίκτες του.