Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε μια τρομερή νίκη έναντι της Λειψίας με τον Χάαλαντ να σταματάει στα πέντε γκολ και μετά τη λήξη του ματς ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για το ενδεχόμενο κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε αναφορά στην Τζούλια Ρόμπερτς.

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε πως «είμαι αποτυχημένος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είμαι αποτυχημένος ακόμη κι αν κατακτήσω τρία Τσάμπιονς Λιγκ στη σειρά. Έχω τρία ινδάλματα στη ζωή μου. Τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Τάιγκερ Γουντς και την Τζούλια Ρόμπερτς. Αυτοί οι τρεις είναι τα ινδάλματά μου».

«Πριν από μερικά χρόνια η Ρόμπερτς επισκέφθηκε το Μάντσεστερ. Όχι το 90 όταν ο Σερ Άλεξ κέρδιζε τον έναν τίτλο μετά τον άλλο. Ήρθε σε μια περίοδο που ήμασταν καλύτεροι από τη Γιουνάιτεντ, σε εκείνα τα 4-5 χρόνια, σωστά; Κι αυτή πήγε και επισκέφθηκε τη Γιουνάιτεντ. Δεν ήρθε σε εμάς. Οπότε ακόμη κι αν κερδίσω το Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορεί να συγκριθεί με το γεγονός ότι η Τζούλια Ρόμπερτς ήρθε στο Μάντσεστερ και δεν ήρθε να μας δει. Ακόμη κι αν κατακτήσω το τρόπαιο, δεν μπορώ να το συγκρίνω με την απογοήτευση που ένιωσα τότε», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του λοιπόν δεν έμειναν ασχολίαστες και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να τον πειράξει, οπότε στο Twitter δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψη της Τζούλια Ρόμπερτς το 2016.