Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και έχασε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά και δοκάρι στις καθυστερήσεις, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τα βάζει με τη διαιτησία και συγκεκριμένα με το VAR μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Οι Θεσσαλονικείς πήγαν στην Ήπειρο με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ που τους είχε βάλει ξανά στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, υποχρεώθηκαν όμως σε γκέλα και δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή.

Γεγονός που προκάλεσε νεύρα, όπως φάνηκε, στον Λουτσέσκου, ο οποίος είπε το εξής στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι πολύ απλό, το VAR είναι εδώ για να διορθώνει τα λάθη. Μέχρι τώρα έχει μια άλλη δουλειά, να γ… τον ΠΑΟΚ. Οι κανόνες στο ποδόσφαιρο είναι ίδιοι για όλους, στα τελευταία παιχνίδια έχουμε χάσει τέσσερις βαθμούς με λάθη του VAR».

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής του δικεφάλου του βορρά είπε πως «χάσαμε το πρώτο μέρος, αλλά και εκεί είχαμε μεγάλες στιγμές. Μετά από το ντέρμπι της προηγούμενης βδομάδας χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Στο δεύτερο μέρος βρήκαμε ρυθμό και χάσαμε 4 μεγάλες ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ».