Ο Λιονέλ Μέσι και ο Ράφα Ναδάλ είναι μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο του καλύτερου άνδρα αθλητή στα Laureus, γνωστά και ως τα «Όσκαρ του αθλητισμού». Οι δύο τους αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις μέσω των social media με τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να δηλώνει πως έμεινε άφωνος γιατί ο Ισπανός τενίστας δήλωσε πως θέλει να πάρει ο Μέσι το βραβείο!

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για το βραβείο είναι ο συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν και ηγέτης της εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 με τη Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, το φαινόμενο του άλματος επί κοντώ Αρμάντ «Μόντο» Ντουπλάντις και ο σταρ των πρωταθλητών του NBA Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στεφ Κάρι.

«Είναι τιμή μου να είμαι υποψήφιος για καλύτερος αθλητής της χρονιάς από τα Laureus, αλλά αυτή τη χρονιά… Πάμε Λέο Μέσι το αξίζεις!», έγραψε ο Ναδάλ που ως οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης υπέφερε από τα κατορθώματα του Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι από τη μεριά του τού απάντησε: «Το ότι ένας τόσο μεγάλος αθλητής όπως εσύ γράφει αυτό το πράγμα για μένα με αφήνει άφωνο… Χίλια ευχαριστώ Ράφα Ναδάλ. Κι εσύ αξίζεις τα πάντα για τον τρόπο με τον οποίο ανταγωνίζεσαι κάθε φορά που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Είσαι νικητής, πιθανώς να έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό φέτος, ε; Η αλήθεια είναι πως όλοι οι υποψήφιοι αξίζουν το βραβείο».

Φουντώνουν και πάλι οι φήμες για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα

Όσο ο Λιονέλ Μέσι δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, τόσο στο «Καμπ Νόου» θα ονειρεύονται και η παρουσία του Αργεντινού αυτές τις μέρες στη Βαρκελώνη επανέφερε και πάλι το ζήτημα της πιθανής επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα σε πρώτο πλάνο.

Ιδίως μετά τη φωτογραφία του που δημοσίευσε η σύζυγός του Αντονέλα Ροκούτσο με τους αρχηγούς της Μπάρτσα Σέρχιο Μπουσκέτς, Τζόρντι Άλμπα και τον άλλοτε «φύλακα άγγελο» του Μέσι στην Καταλονία, τον Πέπε Κόστα, μαζί με τις συντρόφους τους. «Βραδιά με φίλους», έγραψε η Αντονέλα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Μπαρτσελόνα μέσω του προέδρου της Τζουάν Λαπόρτα, του προπονητή Τσάβι Ερνάντεθ και πολλών παικτών της έχει τοποθετηθεί υπέρ της επιστροφής του Μέσι, αλλά οι πιθανότητες αυτό να συμβεί είναι ελάχιστες εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.