Η Μπρέντφορντ κατάφερε να φύγει αλώβητη από την έδρα της Άρσεναλ, πρωτοπόρου της Premier League, παίρνοντας ισοπαλία 1-1, με τους παίκτες της να πανηγυρίζουν το γκολ αφιερώνοντάς το στον Σέρχι Κανός, τον Ισπανό εξτρέμ που υπέγραψε πριν λίγες μέρες στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την αγγλική ομάδα.

Στο Emirates η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ στο 66ο λεπτό με τον Τροσάρντ, αλλά η Μπρέντφορντ δεν πτοήθηκε και στο 74′ κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Τόνεϊ, με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος της αναμέτρησης.

Είναι ένα αποτέλεσμα που δίνει την ευκαιρία στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία την Κυριακή (12/2) υποδέχεται την Άστον Βίλα, να πλησιάσει στο -3 από την κορυφή, αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό. Το θέμα μας είναι ότι οι παίκτες της Μπρέντφορντ πανηγύρισαν το γκολ της ισοφάρισης με αφιέρωση στον Κανός.

«Είμαστε όλοι μαζί σου Σέρχι», έγραφε η φανέλα που σήκωσαν, θέλοντας έτσι να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης στον παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος εξακολουθεί να ανήκει στη Μπρέντφορντ, μετά τον θάνατο της μητέρας του πριν λίγα 24ωρα.