Την ώρα που τα ρεπορτάζ του διεθνή Τύπου θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο αδερφός του, Ματίας, τα έβαλε με τη Μπαρτσελόνα, τον πρόεδρο της, Τζουάν Λαπόρτα, αλλά και τους οπαδούς της, τους οποίους χαρακτήρισε «προδότες».

Μπορεί τα σενάρια των τελευταίων εβδομάδων να ήθελαν τον Μέσι να σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στους μπλαουγκράνα, κάτι τέτοιο όμως δεν υφίσταται ως πιθανότητα αφού όλα δείχνουν ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί.

Αυτό λένε τα ρεπορτάζ σε Γαλλία και Αργεντινή, αυτό λέει και ο αδερφός του, Ματίας, ο οποίος ξέσπασε κατά όλων στην Ισπανία.

«Έχω ένα κλιπ της SPORT (σ.σ ισπανική εφημερίδα) που λέει ότι ο Μέσι θα πρέπει να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα, γέλασα και είπα ότι δεν θα επιστρέψουμε στη Μπαρτσελόνα, αλλά ακόμα και να το κάνουμε θα πρέπει να γίνει ένας καθαρισμός. Μεταξύ άλλων θα ήταν να διώξουμε τον Λαπόρτα. Οι άνθρωποι στη Βαρκελώνη δεν τον υποστήριξαν», είπε αρχικά ο αδερφός του Αργεντίνου άσου και συνέχισε.

«Οι οπαδοί θα έπρεπε να κάνουν καμιά πορεία ή κάτι τέτοιο για να φύγει ο Λαπόρτα και να μείνει ο Μέσι, αλλά οι Ισπανοί είναι προδότες. Σας το λέω για να βγει από μέσα μου και να μην ακούμε πράγματα που δεν ισχύουν».

Και κατέληξε το ξέσπασμά του, λέγοντας πως «δεν ξέρω για εσάς, αλλά η Μπαρτσελόνα έγινε γνωστή χάρη στον Μέσι. Κανείς δεν τους ήξερε πιο πριν».