Για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει και μεγάλη παράδοση στο άθλημα, η παρουσία και μόνο στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ήταν επιτυχία, αλλά για τον Ολυμπιακό επιτυχία στο πόλο είναι μόνο η κατάκτηση τίτλων και πρόσθεσε ακόμη έναν στην τροπαιοθήκη του αφού κατέκτησε το 6ο συνεχόμενο κύπελλο Ελλάδας και 24ο συνολικά στην ιστορία του επικρατώντας με 14-4.

Όλοι, ακόμη και οι οπαδοί των πράσινων, το ήξεραν ότι οι Πειραιώτες ήταν το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και η επιβεβαίωση ήρθε στην πισίνα της Πάτρας, πόλη στην οποία διεξήχθη ο τελικός, αφού μετά το 1-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ανέβασαν ρυθμό και στο τέλος του δεύτερου ήταν μπροστά με 6-2.

Από εκεί και πέρα, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε, ήταν εξαιρετικά δύσκολο ως αδύνατον να αλλάξει η ροή των πραγμάτων και όντως δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 14-4 έχοντας για πρώτους σκόρερ τούς Γενηδούλια και Μουρίκη που πέτυχαν από 3 γκολ έκαστος.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-5, 1-4, 1-4

Ολυμπιακός (Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 3, Κολόμβος 1, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης 1.

Παναθηναϊκός (Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Δευτεραίος, Τόττης 1, Αντζιτς, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης, Π. Σιαμάς, Αλβέρτης, Ν. Σιαμάς, Ζερβουδάκης.