Τα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Μαρσέλο να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα διαψευστούν αλλά για το προσεχές καλοκαίρι όλα είναι ανοιχτά, με τη Φλουμινένσε να είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται, όπως παραδέχθηκε και ο πρόεδρός της, Μάιο Μπιτενκούρτ.

Τους προηγούμενους μήνες αλλά και κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα στην Ελλάδα περί λύσης της συνεργασίας των Πειραιωτών με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, αλλά οι εξελίξεις δείχνουν ότι δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα τελικά, αφού ο παίκτης παραμένει στους ερυθρόλευκους.

Ο Μαρσέλο, με βάση τη λογική, θα βγάλει τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό αλλά είναι αμφίβολο το αν θα παραμείνει και για την επόμενη, με διάφορες ομάδες να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και μία εξ αυτών είναι η Φλουμινένσε, ο πρόεδρος της οποίας μίλησε για το θέμα.

«O Μαρσέλο είναι ένας παίκτης που επίσης θέλουμε αλλά βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με τον Τιάγκο Σίλβα. Είναι ακόμα με συμβόλαιο στην Ελλάδα μέχρι τον Μάιο. Περιμένουμε να δούμε την απόφασή του, αν θα ανανεώσει ή όχι. Υπήρξαν νέες φήμες ότι η Αλ Νασρ, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενδιαφέρεται για αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάστασή του», ήταν τα λόγια του Μάριο Μπιτενκούρτ.