Ο Ολυμπιακός είναι στην Ισπανία για μίνι προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και σε φιλικό αγώνα αντιμετώπισε και νίκησε με 2-0 τη Χάντερσφιλντ, με τον Μαρσέλο να είναι βασικός, τον Φορτούνη να βάζει γκολάρα στο πρώτο ημίχρονο και τον Ελ Αραμπί να βρίσκει κι αυτός δίχτυα στο β’ μέρος.

Ο Μίτσελ είχε την ευκαιρία να κάνει τις δοκιμές του για να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του και μάλλον έμεινε ικανοποιημένος και ειδικά από τους «παλιούς», οι οποίοι ήταν και οι πιο ορεξάτοι. Όπως, για παράδειγμα, ο Φορτούνης, ο οποίος έφτιαχνε φάσεις για τους συμπαίκτες του, απείλησε με μια καλή εκτέλεση φάουλ στο 37′ και τελικά έκανε το 0-1 στο 39′ με ωραίο σουτ που πήγε δοκάρι και μέσα.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ έκανε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο δοκιμάζοντας το 4-3-3 με Μασούρα, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί μπροστά και ο Μαροκινός ήταν αυτός που έκανε το 0-2 στο 72′ με δυνατό σουτ. Δεν ήταν, όμως, όλα θετικά για τους Πειραιώτες, αφού στο 56′ ο Μαρσέλο, ο οποίος ήταν βασικός, δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα και αποχώρησε κουτσαίνοντας, με τον Λάιτνερ να μπαίνει στη θέση του.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κρίστινσον (46′ Τζολάκης), Μαρσέλο (59′ λ.τρ. Λάιντνερ), Ρέτσος, Ντόι (70′ Καλογερόπουλος), Ανδρούτσος (61′ Βρουσάι), Σαμασέκου (61′ Μπουχαλάκης), Κασάμι (70′ Νταμπό), Αγκιμπού Καμαρά (70′ Εμβιλά), Μπιέλ (61′ Μπόουλερ), Φορτούνης (61′ Μασούρας) και Μπακαμπού (61′ Αραμπί).