Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν μπει πολύ δυνατά στη σεζόν στο NBA κι έχουν το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή (14-5, 16-4 οι Μπόστον Σέλτικς), αλλά και σε ολόκληρο το NBA. Κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διασκεδάζει με αυτό.

Ο «Greek Freak» που επί του παρόντος τρέχει σερί τεσσάρων αγώνων σημειώνοντας τουλάχιστον 30 πόντους είναι χαρούμενος και το έδειξε μετά τη νίκη των «ελαφιών» επί των Ντάλας Μάβερικς με 124-115 τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (28/11).

Με τον Έλληνα σούπερ σταρ να έχει 30,9 πόντους, 11,4 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ κατά μέσο όρο σε κάθε ματς, οι Μιλγουόκι Μπακς νιώθουν έτοιμοι να διεκδικήσουν και πάλι τον τίτλο και να επιστρέψουν στο θρόνο όπου ανέβηκαν το 2021. Οπότε είναι λογικό να το χαίρεται ο ίδιος, αλλά και η ομάδα του.

Οι Μπακς ανάρτησαν στα social media ένα βίντεο που τον δείχνει να χορεύει μετά το τέλος του ματς και να τραγουδά τους στίχους του τραγουδιού του ράπερ Drake «Rich Flex». Ο… άτσαλος χορός του Γιάννη Αντετοκούνμπο αν μη τι άλλο γρήγορα έγινε viral στο διαδίκτυο. Μάλιστα, ο ίδιος το σχολίασε με μήνυμά του στο Twitter, όπου έβαλε τρία emojis να… κλαίνε από τα γέλια.

Ωστόσο, δεν ήταν το μόνο βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου από το ματς των Μπακς με τους Ντάλας Μάβερικς.

Ίσως επηρεασμένος από τα παιχνίδια με τους γιους του, ίσως επειδή βαριόταν όσο ανέμενε για να μπει στο παιχνίδι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άρχισε να παίζει με ένα παιχνίδι δεινόσαυρο που άγνωστο πως βρισκόταν στη γραμματεία του «Fiserv Forum».

Στο μεταξύ, για δεύτερη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της εβδομάδας στην Ανατολική Περιφέρεια.

Ο δύο φορές MVP οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε ρεκόρ 3-1 την εβδομάδα που πέρασε με μέσο όρο 35,3 πόντους, 9,5 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ.

Ο Αντετοκούνμπο έχει μέσο όρο 30,9 πόντους τη φετινή σεζόν, τον τέταρτο υψηλότερο του ΝΒΑ. Οι Μπακς (14-5) βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη 2η θέση της βαθμολογίας της Ανατολικής Περιφέρειας.

Την ίδια στιγμή ο σέντερ των Φοίνιξ Σανς, ΝτιΆντρε Έιτον, κέρδισε τον αντίστοιχο τίτλο στη Δύση, κρατώντας αήττητους (3-0) τους «Ήλιους» με μέσο όρο 23,7 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Η καλύτερη του εμφάνιση ήταν το Σάββατο εναντίον της Γιούτα, όταν σημείωσε 29 πόντους και μάζεψε 21 ριμπάουντ (career high) για να οδηγήσει τους Σανς (13-6) στη νίκη. Το Φοίνιξ οδηγεί την κατάταξη της Δυτικής Περιφέρειας.