Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να μην άρχισε ακόμη αλλά το ξεσκαρτάρισμα στον Ολυμπιακό άρχισε, αφού η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Σίμε Βρσάλικο για τη λύση του συμβολαίου του, από τη στιγμή που ήταν φανερό ότι η ομάδα δεν μπορούσε να βασιστεί σε αυτόν.

Όταν οι Πειραιώτες είχαν ανακοινώσει το καλοκαίρι την απόκτηση του Κροάτη δεξιού μπακ, ο οποίος είχε αγωνιστεί σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ, υπήρχε ενθουσιασμός. Αυτός, όμως, άρχισε να χάνεται σιγά-σιγά, αφού ο Βρσάλικο δεν ήταν καλός. Και πάνω από όλα, δεν ήταν αξιόπιστος, υπό την έννοια πως έκανε παράπονα για διάφορες ενοχλήσεις και δεν ήταν στο 100%.

Έτσι, ο ενθουσιασμός έδωσε τη θέση του στον προβληματισμό σιγά-σιγά, με τα ρεπορτάζ της προηγούμενης εβδομάδας να κάνουν λόγο για αποχώρησή του κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Μια αποχώρηση που είναι δεδομένη πλέον, αφού υπάρχει οριστική συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του.

Πρόκειται για ένα φιλικό διαζύγιο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Βρσάλικο, ο οποίος έκανε συνολικά 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 664 λεπτά συνολικά.