Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1 στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τον προσπέρασε στη βαθμολογία και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου, παρά το -9 στη βαθμολογία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην το χαίρεται όσο θα ήθελε όμως, αφού στη συνέντευξη Τύπου εκνευρίστηκε με μια επισήμανση των δημοσιογράφων και αποχώρησε.

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι είπαν στον Ρουμάνο προπονητή των ασπρόμαυρων ότι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς τα ΜΜΕ, με τον ίδιο να απαντάει «όταν μας σέβεστε θα σας σεβαστούμε και εμείς» και στη συνέχεια να αποχωρεί.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Λουτσέσκου…

Για τη νίκη και αν δίνει παραπάνω από 3 βαθμούς: «Τελικώς δίνει 3 βαθμούς. Όμως μία νίκη εδώ δίνει αυτοπεποίθηση και ώθηση. Θα φέρει παραπάνω στο ψυχολογικό κομμάτι. Οπότε ναι είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη».

Για την ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού και το ότι έπαιξε σκληρά ο ΠΑΟΚ: «Παίξαμε αντιαθλητικά σήμερα; Θα πρέπει να ντρέπεστε και εσείς και η ΕΠΟ. Ήταν ένα πέναλτι που το ακύρωσαν. Ήταν ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Το φάουλ στον Ίνγκασον ήταν ντροπή. Είναι ντροπή όλα αυτά που γίνονται. Θα πρέπει να είσαι περισσότερο επαγγελματίας. Έχω δει τρομερά πέναλτι. Έχω δει απίστευτα πράγματα. Δείτε την πραγματικότητα. Μην επιτίθεστε τον ΠΑΟΚ. Αντιμετωπίσαμε μία ποιοτική ομάδα και ήμασταν πιο καλοί. Το μόνο που μένει είναι να φυσήξει ο αέρας και να δοθεί πέναλτι».

Για το ότι πρέπει να σέβονται τα ΜΜΕ: «Όταν θα σέβεστε εσείς θα σεβόμαστε και εμείς».