Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Ναντ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να κρίνει το αν θα συνεχίσει ή όχι στην Ευρώπη, έστω στο Europa Conference League, με τους Γάλλους να σκέφτονται πολύ σοβαρά να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή.

Η Ναντ είναι σε πολύ κακή κατάσταση από την αρχή της σεζόν, έχοντας μόλις δύο νίκες, εντός έδρας με αντιπάλους Τουλούζ και Ολυμπιακό, σε 15 επίσημα παιχνίδια, με συνέπεια να βρίσκεται στη 19η θέση της βαθμολογίας στη Ligue 1.

Το κλίμα, επομένως, είναι πολύ βαρύ για τον Αντουάν Κομπουαρέ και η L’Equipe τονίζει σε σχετικό ρεπορτάζ ότι η διοίκηση του κλαμπ συνεχίζει να τον στηρίζει αλλά θέλει να δει άμεση βελτίωση τόσο στην απόδοση της ομάδας όσο και στα αποτελέσματα.

Αν δεν συμβεί αυτό, με τη Ναντ να υποδέχεται τη Μπρεστ, τότε, καταλήγει η εφημερίδα, η Ναντ θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Δεν θα είναι, δηλαδή, ο Κομπουαρέ στον πάγκο της όταν θα έρθει η ώρα για το ταξίδι στην Αθήνα και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.