Η Αγγλία και γενικά το Ηνωμένο Βασίλειο πενθεί για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ αλλά οι μαύροι δεν θα πρέπει να το κάνουν σύμφωνα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Τρέβορ Σινκλέρ, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρατσισμό που υπήρχε τις προηγούμενες δεκαετίες, θεωρώντας ότι η Ελισάβετ τον ενθάρρυνε.

Την ώρα που στα social media γινόταν ένας πανικός από τα μηνύματα για την αποθανούσα Βασίλισσα, ο Σινκλέρ… έκανε τη διαφορά με την ανάρτησή του στο Twitter. Μια ανάρτηση, στην οποία ο πρώην εξτρέμ των Μππλάκπουλ, ΚΠΡ, Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Σίτι και Κάρντιφ έγραψε τα εξής: «Ο ρατσισμός ήταν παράνομος στην Αγγλία στα 60s και τον άφησαν να ανθίσει, συνεπώς γιατί θα πρέπει οι μαύροι να θρηνήσουν για τη Βασίλισσα;».

Η ανάρτηση του Τρέβορ Σινκλέρ για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Μια ανάρτηση που είχε ως συνέπεια ο Σινκλέρ να απολυθεί από το «Talksport» στο οποίο παρουσίαζε εκπομπή και παράλληλα δέχθηκε γενική κατακραυγή, με αποτέλεσμα να επανέλθει, μία μέρα μετά, με νέα ανάρτηση, στην οποία αναφέρει: «Το χθεσινό tweet μου ήρθε σε λάθος στιγμή, την ώρα που η βασιλική οικογένεια και πολλοί άνθρωποι στον κόσμο πενθούσαν για τη Βασίλισσα. Απολογούμαι αν προσέβαλα οποιονδήποτε θρηνούσε τον χαμό της Ελισάβετ».