Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 1 και θα είναι το τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι πριν την είσοδο στην OPAP Arena, με τη διοίκηση να ζητάει από τον κόσμο, μέσω ανάρτησης στο Facebook, να προσέξει τη συμπεριφορά του και να προστατεύσει την έδρα.

Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Ένωσης, στις αρχές Οκτωβρίου, με αντίπαλο τον Ιωνικό θα είναι ιστορικής σημασίας, αφού είναι αυτό στο οποίο η ομάδα θα επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό στο οποίο θα μπει στο νέο γήπεδό της. Λογικό είναι, επομένως, να το περιμένουν όλοι και πώς, με την ΠΑΕ να στέλνει μήνυμα στον κόσμο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μέσω του ακόλουθου μηνύματος στο Facebook…

«Το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι το τελευταίο που θα δώσουμε ως γηπεδούχοι μακριά από το Σπίτι μας, μακριά από την ιστορική μας έδρα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Σχεδόν 20 χρόνια προσφυγιάς παίρνουν τέλος με το σφύριγμα της λήξης του ματς στην Ριζούπολη.

Θέλουμε όλοι να είμαστε εκεί, πλάι στην ομάδα μας, στον πρώτο αγώνα που θα δώσει στην OPAP Arena. Την Κυριακή στηρίζουμε την ΑΕΚ με όλες μας τις δυνάμεις και την προστατεύουμε. Για να είμαστε όλοι μαζί, εκεί, κοντά της, στο μεγάλο ραντεβού!».