Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, αλλά οι Πορτογάλοι θέλουν τον παίκτη και το έδειξαν με τη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν, με τις εμπλεκόμενες πλευρές να είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία για να γίνει η μεταγραφή.

Ο 20χρονος Έλληνας μέσος αρχικά αποτελούσε στόχο της ιταλικής Βερόνα, η οποία είχε προσφέρει 3 εκατ. ευρώ αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση από τους πράσινους. Έτσι, εμφανίστηκε στη συνέχεια η Σπόρτινγκ που πρόσφερε 4 εκατ. ευρώ, αλλά άκουσε κι αυτοί το «όχι» του Παναθηναϊκού, γεγονός όμως που δεν πτόησε τους Πορτογάλους. Κάτι που αποδεικνύεται από τη νέα πρόταση που κατέθεσαν.

Αυτή, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, προβλέπει τα εξής: 5 εκατ. ευρώ (4 συν άλλο ένα σε εύκολα μπόνους) για τους πράσινους, οι οποίοι θα έχουν και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, ύψους 10%. Μια πρόταση που δεν θα είναι εύκολο να αρνηθεί ο Παναθηναϊκός, με τα προσεχή 24ωρα να θεωρούνται καθοριστικά, αφού όλα δείχνουν πως ο Αλεξανδρόπουλος είναι πιο κοντά από ποτέ στη μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ.

Ειδικά αν η ομάδα της Λισαβόνας ανεβάσει λίγο το ποσοστό μεταπώλησης που προσφέρει στους πράσινους…