Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία, με τη σειρά της, έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά του και είναι ανοιχτή πλέον στο ενδεχόμενο αποχώρησής του, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να προσπαθεί για το μεγάλο «μπαμ», αφού ο Ζόρζε Μέντες δεν κατάφερε να βρει προτάσεις από τα τοπ κλαμπ.

Ο Πορτογάλος άσος, ο οποίος οδεύει προς τα 38 του χρόνια πλέον, θέλει να αγωνιστεί στο Champions League και παράλληλα να διεκδικεί τίτλους. Δυνατότητα που δεν του προσφέρει η ομάδα του Μάντσεστερ. Μπορεί, όμως, να του τα προσφέρει αυτή της Λισαβόνας, από την οποία άρχισε την καριέρα του.

Η Σπόρτινγκ λοιπόν, σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ, προσπαθεί για τη μεγάλη βόμβα, με τον τεχνικό διευθυντή της και πρώην συμπαίκτη του Ρονάλντο, τον Ούγκο Βιάνα, να έχει αναλάβει τις επαφές τόσο με την πλευρά του Κριστιάνο όσο και με τη Γιουνάιτεντ, ελπίζοντας να πετύχει ένα deal το οποίο, αντικειμενικά, δεν είναι καθόλου εύκολο.

Με τον χρόνο να πιέζει όμως, αφού πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλείεται, ειδικά από τη στιγμή που οι προσπάθειες του Μέντες, μάνατζερ του CR7, για να βρει προτάσεις από κορυφαία κλαμπ δεν στέφθηκαν με επιτυχία.