Ο αποκλεισμός από τη Μακάμπι Χάιφα στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League με το βαρύ 0-4 στο Καραϊσκάκη έφερε και το τέλος, έστω κι αν αυτό δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ακόμη, του Πέδρο Μαρτίνς από τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Κάρλος Κορμπεράν να είναι, όπως όλα δείχνουν, ο διάδοχός του.

Αμέσως μόλις τελείωσε ο αγώνας με τους Ισραηλινούς το βράδυ της Τετάρτης (27/7) όλοι θεωρούσαν δεδομένη την απομάκρυνση του Μαρτίνς, με τα ρεπορτάζ τα επόμενα 24ωρα να αναφέρουν… επτά ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών.

Στη συνέχεια, από αυτά τα επτά ονόματα ξεχώρισαν τρία, με τους Πειραιώτες να στρέφονται κυρίως στην περίπτωση του 39χρονου Κορμπεράν, ο οποίος έδειξε καλό έργο στη διετία του στη Χάντερσφιλντ (2020-22), με την οποία έφτασε ως τον τελικό των πλέι οφ ανόδου στην Premier League, όπου ηττήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, αφού οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί η συμφωνία.