Την Κυριακή (31/7) στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου διεξάγεται ο τελικός του EURO γυναικών μεταξύ της Αγγλίας και της Γερμανίας και στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου ματς, η Γερμανίδα επιθετικός Αλεξάντρα Ποπ προκάλεσε έκπληξη καθώς εμφανίστηκε με… μουστάκι.

Η 31χρονη Αλεξάντρα Ποπ που αγωνίζεται στη Βόλφσμπουργκ κι είναι χρυσή ολυμπιονίκης με την ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας, κάνει πράγματα και θαύματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικών που γίνεται στην Αγγλία. Ως τώρα έχει πετύχει έξι γκολ και είναι η κορυφαία σκόρερ της διοργάνωσης από κοινού με την Αγγλίδα Μπεθ Μιντ.

Στον ημιτελικό, η Γερμανίδα σταρ πήρε την ομάδα στην πλάτη της και την οδήγησε στον τελικό σημειώνοντας και τα δύο γκολ στη νίκη με 2-1 επί της Γαλλίας. Η εμφάνισή της προκάλεσε ποικίλα σχόλια στην πατρίδα της τόσο σε ΜΜΕ και social media με ορισμένους να φτάνουν σε σημείο να αναφέρουν πως εξαιτίας της δύναμής της και του τρόπου παιχνιδιού της κάλλιστα θα μπορούσε να αγωνιστεί σε κάποια ανδρική ομάδα.

Με την ανδρική ομάδα της Γερμανίας να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη θέση του σέντερ φορ εδώ και πολλά χρόνια, ο χιουμοριστικός λογαριασμός στο Twitter FUMS, έκανε φωτομοντάζ μετατρέποντας την Αλεξάντρα Ποπ σε… Αλεξάντερ Μποπ προκειμένου να κληθεί στο ανδρικό συγκρότημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ από τον προπονητή Χάνζι Φλικ. «Επιτέλους βρήκαμε τον αντικαταστάτη του Μίροσλαβ Κλόζε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το post έγινε viral και η αντίδραση της Ποπ στη συνέντευξη Τύπου ήταν ως απάντηση σε αυτό αφού ο… Αλεξάντερ Μποπ έχει μουστάκι. Φυσικά κανείς δεν περίμενε να φορά ένα ψεύτικο μουστάκι κάτω από τη μάσκα της και όλη η αίθουσα ξέσπασε σε γέλια μόλις το αποκάλυψε. Στη συνέχεια το ξεκόλλησε κι άρχισε να δίνει τις απαντήσεις της ενόψει του μεγάλου τελικού, όπου η Γερμανία θα διεκδικήσει το 9ο ευρωπαϊκό της ιστορίας της.