Μπορεί η ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League να είναι η Νο1 προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και τα μεταγραφικά θέματα, με το τελευταίο σενάριο που κυκλοφορεί να θέλει τους Πειραιώτες να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ από τη Ρούμπιν Καζάν.

Είναι 25 ετών, είναι από τη Νότια Κορέα, είναι χαφ που μπορεί να παίξει και λίγο πιο μπροστά, ανήκει στη ρωσική Ρούμπιν και τους τελευταίους μήνες, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Σεούλ. Παράλληλα, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, το τελευταίο διάστημα αποτελεί μεταγραφικό στόχο και της γερμανικής Άουγκσμπουργκ.

Εκεί όμως, στη Γερμανία δηλαδή, δεν είναι αισιόδοξοι και ο λόγος είναι ο… Ολυμπιακός. Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το gazzetta.gr, πηγές στη Γερμανία υποστηρίζουν ότι η ομάδα της Βαυαρίας δεν θα καταφέρει να αποκτήσει τον Χουάνγκ επειδή αυτός έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες. Από τους οποίους πάντως, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο.

Ο Χουάνγκ είναι βασικός στην εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας και ανήκει στη Ρούμπεν Καζάν από το 2000, όταν οι Ρώσοι είχαν δώσει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από το Βανκούβερ.