Στην Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα μετά τη νέα αποτυχία στο Champions League και απέλυσαν τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο για να προσλάβουν τον Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος φρόντισε να κάνει ήδη σαφές στα αστέρια της ομάδας το τι ισχύει από εδώ και πέρα σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά τους.

Μετά τη μεταγραφική καμπάνια τους το περσινό καλοκαίρι και ειδικά μετά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, στο Παρίσι ήταν ξεκάθαροι σε ό,τι αφορά τη σεζόν 2021-22: Στόχος είναι η κατάκτηση του Champions League. Στόχος που δεν επιτεύχθηκε για ακόμη μία φορά όμως, με συνέπεια το κλίμα να γίνει πολύ βαρύ για όλους.

Αυτός που την πλήρωσε τελικά ήταν ο προπονητής και αυτός που τον διαδέχθηκε θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα στην Παρί. Έτσι, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Γκαλτιέ εξήγησε δύο πράγματα στους παίκτες του: Πρώτον, η άφιξη στο προπονητικό κέντρο θα γίνεται μεταξύ 08:30-08:45 και όποιος αργεί θα κάνει… μεταβολή και θα φεύγει για το σπίτι του. Δεύτερον, στα δύο γεύματα της ομάδας, πρωί και μεσημέρι, απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα.

Αυτό που θέλει ο Γκαλτιέ είναι να γίνουν πιο ομάδα οι Παριζιάνοι στα αποδυτήρια, να έρθουν πιο κοντά ο ένας με τον άλλο. Ο χρόνος, φυσικά, θα δείξει αν θα το πετύχει ή αν θα έχει το τέλος του προκατόχου του κι αυτός…