Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι από τη νέα σεζόν ο Μάριους Γκριγκόνις, αφού υπάρχει οριστική συμφωνία πλέον τόσο με τον ίδιο όσο και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την οποία οι πράσινοι τον αγοράζουν δίνοντας το ποσό των 350.000 ευρώ.

Ο Λιθουανός γκαρντ ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για να πάρει τη θέση του Νεμάνια Νέντοβιτς αλλά η απόκτησή του δεν ήταν και η πιο εύκολη υπόθεση, αφού είχε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την ΤΣΣΚΑ. Με την οποία ΤΣΣΚΑ, μάλιστα, οι σχέσεις του παίκτη δεν ήταν και οι καλύτερες τους τελευταίους μήνες, μετά τις συζητήσεις που είχαν γίνει για το πώς θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος.

Οι πράσινοι, επομένως, έπρεπε να τα βρουν και με τους Ρώσους και τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο ποσό των 350.000 ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να προλαβαίνει τις Ζαλγκίρις και Βαλένθια που επίσης ενδιαφέρονταν για τον παίκτη και ήταν έτοιμες να μπουν σε συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ.

Το μόνο που απομένει, πλέον, είναι η επίσημη ανακοίνωση, αλλά το θέμα είναι καθαρά τυπικό, αφού η συμφωνία είναι οριστική ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και έχουν μπει και οι υπογραφές.