Ο Παναθηναϊκός μετά την απόκτηση του Χόρντουρ Μάγκνουσον τρέχει για να καλύψει κι άλλα κενά στο ρόστερ του και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έρθει στο Τριφύλλι τουλάχιστον ένας νέος ποδοσφαιριστής.

Παράλληλα με το «χτίσιμο» της ομάδας της επόμενης σεζόν στο κέντρο Βάλχζε-Κόσεν της Αυστρίας, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού «ζυγίζουν» και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του «τριφυλλιού», όπου έχουν έρθει σε πρώτο πλάνο η απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου κι ενός εξτρέμ.

Πρόθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ από την Αυστρία, είναι μέσα στις επόμενες 5-6 μέρες να έχει γίνει τουλάχιστον μία μεταγραφή ακόμα, ιδανικά δύο, προκειμένου να αρχίσει να σχηματοποιείται σιγά-σιγά το τελικό ρόστερ της ομάδας. Με τον έναν δημιουργικό μέσο και τον έναν (εκ των δύο συνολικά που θα αποκτηθούν) εξτρέμ να είναι οι επόμενες κινήσεις.

Ούτως ώστε, στη συνέχεια να επικεντρωθούν άπαντες πάνω στην απόκτηση του δεύτερου χαφ, αλλά και του φορ περιοχής, για τη μεταγραφή του οποίου θα «πέσουν» και τα περισσότερα χρήματα.

Και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή από την αγορά, με την απόκτηση ενός παίκτη που θα κάνει όντως τη… διαφορά για τον Παναθηναϊκό και θα του λύσει το πρόβλημα στο «εύκολο» γκολ, που τον «ταλαιπωρεί» εδώ και μία πενταετία.