Το τρίτο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους έπαιξε ο ΠΑΟΚ και πλέον… έχει όλα τα αποτελέσματα, αφού μετά τη νίκη με 4-0 επί της Γκόου Αχέντ και την ήττα με 2-1 από τη Γκρόνινγκεν, ήρθε και η ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Άλκμααρ, σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε μπροστά με 2-0 από τα πρώτα λεπτά.

Οι Θεσσαλονικείς, όπως προαναφέρθηκε, μπήκαν καλά στον αγώνα και στο 5′ άνοιξαν το σκορ με τον Ζίβκοβιτς που μπήκε στην περιοχή, πήρε τις κόντρες και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγα μετά μάλιστα, στο 13′, ήρθε και το 0-2 για τους ασπρόμαυρους, με τον Κάργα να κάνει την κεφαλιά, τον τερματοφύλακα να αποκρούει και τον Μιχάι να σκοράρει στην επαναφορά με προβολή.

Δύο φάσεις και δύο γκολ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάντως είδε τους Ολλανδούς να αντιδρούν και να μειώνουν σε 1-2 στο 27′ με έναν… Έλληνα, τον Παυλίδη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Κοτάρσκι.

Από εκεί και πέρα, ο Λουτσέσκου συνέχισε όπως στα προηγούμενα φιλικά και άλλαξε όλη την 11άδα στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και οι δύο ομάδες δεν είχαν το ίδιο καλή απόδοση όπως στο πρώτο. Αρκετά λάθη, ελάχιστες φάσεις και τελικά στο 72′ ο Γκρίφιτ έκανε το 2-2 για την Άλκμααρ, η οποία στο 86′ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη για να πάρει τη νίκη.

Η 11άδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Κοτάρσκι, Λύρατζη, Μιχάι, Κάργα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Φελίπε Σοάρες, Τσαούση, Κωνσταντέλια, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Η 11άδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας (61′ Κουλιεράκης), Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Σοάρες (61′ Κούρτιτς), Ντάντας, Τζίμας, Κουαλιάτα, Λάμπρου.