Μία εβδομάδα μετά τα δημοσιεύματα για συνάντηση του μάνατζέρ του με την Τσέλσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει άνω-κάτω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους οπαδούς της, αφού ρεπορτάζ των Times τον θέλει να ζήτησε την αποχώρησή του, αν κατατεθεί κάποια πρόταση που θα είναι ικανοποιητική και για το κλαμπ.

Ο Πορτογάλος άσος επέστρεψε πριν ένα χρόνο στη Γιουνάιτεντ αποχωρώντας από τη Γιουβέντους αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά, ούτε για τον ίδιο ούτε για την ομάδα του. Έτσι, το ενδεχόμενο μεταγραφής του ενισχύεται όλο και περισσότερο, με τους Times να δίνουν συνέχεια στο θέμα.

Συγκεκριμένα, το έγκυρο βρετανικό Μέσο αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ ότι ο Ρονάλντο είναι απογοητευμένος από την κατάσταση της Γιουνάιτεντ και την προοπτική που υπάρχει, με αποτέλεσμα να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μεταγραφής. Οι Times τονίζουν ότι ο CR7 θεωρεί πως μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο για άλλα 3-4 χρόνια και γι’ αυτό θέλει να βρίσκεται σε μια ομάδα που θα του επιτρέψει να έχει ομαδικές και ατομικές επιτυχίες.

Και κάπως έτσι, η μεταγραφική περίοδος αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού είναι πιθανό να έχουμε αλλαγή ομάδας για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.