Η ιστοσελίδα του Μαυροβουνίου «RTCG» έχρισε τον Ντέγιαν Ράντονιτς νέο προπονητή του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα «ο Ράντονιτς αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό», μετά τις αποχωρήσεις παικτών από το κλαμπ του Βελιγραδίου και την αδυναμία του σερβικού συλλόγου να εγγυηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρεται: «Πρώτα έφυγε από την ομάδα ο Νέιτ Γουόλτερς (αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος ΑΒΑ επέστρεψε στις ΗΠΑ), μετά ο Όστιν Χόλινς (υπέγραψε στη Μακάμπι) και στη συνέχεια ο Ντέγιαν Νταβίντοβατς, ο οποίος ενίσχυσε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μετά από αυτό, εμφανίστηκαν πληροφορίες ότι ο Νίκολα Κάλινιτς βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει με την Μπαρτσελόνα».

Το «RTCG» μάλιστα υπογράμμισε, μάλιστα, ότι μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Ράντονιτς δεν περίμενε την προθεσμία των τριών ημερών (έως τις 30 Ιουνίου) που του είχε δώσει να απαντήσει ο Ερυθρός Αστέρας, σχετικά με το μέλλον του, αποφασίζοντας να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Βελιγραδίου και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

«Προβάρει» τα «πράσινα» ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης

Ο Παναθηναϊκός κατέληξε σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη για τον επαναπατρισμό του 23χρονου γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος εξαργύρωσε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στη Λιετκαμπέλις.

Οι «πράσινοι» βρήκαν τη χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις και αναμένεται να καταβάλουν το ποσό των 25-30.000 ευρώ στη λιθουανική ομάδα για το buy out του παίκτη.

Ο Καλαϊτζάκης αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι», ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, που χτίζει μία βάση για το μέλλον.

Στη Λιετκαμπέλις, ο Καλαϊτζάκης είχε μέσο όρο 13 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,6 κλεψίματα στο Eurocup.