Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Γκορντόν Άβιλα, με τη μεταγραφή του να είναι στην τελική ευθεία και τον Ολυμπιακό να κλείνει γρήγορα τις τρύπες του στο δεξί άκρο της άμυνας. Μετά τον Βρσάλικο, ο Άβιλα είναι στην Αθήνα και αν τα βρουν και ντυθεί στα ερυθρόλευκα, θα είναι πίσω από τον διεθνή Κροάτη μπακ, με την τριάδα στο δεξί άκρο της άμυνας να συμπληρώνεται από τον Ανδρούτσο.

Ποιος είναι ο Άβιλα Γκορντόν

Ο Άβιλα Γκορρντόν είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και έχει συμβόλαιο με τη Χάντερσφιλντ έως το 2023. Την περίοδο που μας πέρασε είχε 17 αγώνες με 2 ασίστ. Με ύψος 1.76 μέτρων είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Ισπανίας.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν για τον Άβιλα είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει δρομολογήσει και τη δική του προσθήκη για να τον φέρει άμεσα στην Αθήνα (πιθανώς τη Δευτέρα). Από την πλευρά του Ολυμπιακού πάντως εξακολουθεί να μην προκύπτει επιβεβαίωση για τον παίκτη (δηλαδή για συμφωνία). Προφανώς, εφόσον κλείσουν και τυπικά οι Βρσάλικο και Άβιλα Γκορντόν θα αποτελέσουν τα δύο δεξιά μπακ της επόμενης σεζόν.

Πηγή: gazzetta.gr