Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ κοντά, πλέον, στην απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο και από τη στιγμή που θα κλείσει αυτό το θέμα θα πάρουν σειρά τα υπόλοιπα, με τα ονόματα των παικτών που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες να γίνονται γνωστά και το ενδιαφέρον να μεγαλώνει όσο πλησιάζουν τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Κροάτη δεξιό μπακ, ο οποίος είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει την ομάδα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι έπαιξε στην Ίντερ ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, από την οποία αποχωρεί ως ελεύθερος. Γεγονός που κάνει ακόμη πιο ελκυστική τη μεταγραφή του για τον Ολυμπιακό. Όλα, επομένως, δείχνουν ότι το θέμα του βασικού δεξιού μπακ για τη νέα σεζόν θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για τους Πειραιώτες και σειρά θα πάρουν τα υπόλοιπα.

Στο λιμάνι ξέρουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ειδικά μετά την κλήρωση με τη Μακάμπι Χάιφα στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, οπότε από τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να… ανεβάσουν στροφές μεταγραφικά. Και σε αντίθεση με ό,τι έγινε στην υπόθεση Βρσάλικο, όπου το όνομα δεν είχε διαρρεύσει, για τις υπόλοιπες θέσεις είναι γνωστοί, πλέον, οι στόχοι.

Λαλά και Μπα στο ματς με τον ΟΦΗ

Ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ και οι δύο δημιουργικοί

Καταρχάς, το ένα όνομα έγινε γνωστό μέσω Ιταλίας, αφού ο δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο, ο οποίος ειδικεύεται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ, έγραψε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκονζάλο Άβιλα Γκορδόν. Είναι 24 ετών, Ισπανός, αγωνίζεται στην αγγλική Χάντερσφιλντ και είναι δεξιός μπακ. Αν όντως το θέμα έχει βάση, επομένως, τότε αυτός είναι ο στόχος για τη θέση του αναπληρωματικού δεξιού μπακ, πίσω από τον Βρσάλικο.

Από εκεί και πέρα, έγιναν γνωστά και δύο ονόματα δημιουργικών παικτών που έχουν στη λίστα τους οι ερυθρόλευκοι. Δύο ονόματα που ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος και τα οποία είναι τα εξής: Γκουστάβο Σκάρπα και Φίλιπ Ζιγκερνάγκελ. Ο πρώτος είναι αυτός που φτιάχνει το παιχνίδι της Παλμέιρας, της ομάδας δηλαδή στην οποία είναι προπονητής ο Αμπέλ Φερέιρα, ο πρώην του ΠΑΟΚ. Ο δεύτερος, ο Ζιγκερνάγκελ δηλαδή, μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ανήκει στη Γουότφορντ και φέτος ήταν δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία τα πήγε πολύ καλά.

Και από τη στιγμή που ήταν δανεικός στη Νότιγχαμ Φορεστ, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τον τρόπο για να τον πάρει και στον Ολυμπιακό, αν τελικά κριθεί απαραίτητο.