Η φετινή σεζόν ήταν μια αποτυχία για την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα επίπεδα θα είναι και οι αλλαγές που θα γίνουν, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έρχεται σε συμφωνία με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, πρώην αθλητικός διευθυντής της Λέγκια Βαρσοβίας, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης.

Οι κιτρινόμαυροι καλούνται, για ακόμη μία φορά, να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και ξέρουν ότι θα πρέπει να παρουσιαστούν πολύ βελτιωμένοι τη νέα σεζόν, η οποία δεν θα είναι σαν όλες τις άλλες για τους οπαδούς τους, αφού θα σημάνει την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια με τα εγκαίνια της ΟΠΑΠ Arena.

Σε αυτό το πλαίσιο, επομένως, έχουν αρχίσει ήδη οι αλλαγές και μετά την πρόσληψη του Ματίας Αλμέιδα για τη θέση του προπονητή, η ΑΕΚ συμφώνησε και με τον Κουχάρσκι για αυτή του τεχνικού διευθυντή. Ο 41χρονος Πολωνός υπήρξε αθλητικός διευθυντής της Λέγκια Βαρσοβίας -με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων- από τον Σεπτέμβριο του 2018 ως τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν και ανέλαβε θέση στην τεχνική επιτροπή της πολωνικής ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της χώρας και της εθνικής ομάδας.

Πριν από όλα αυτά και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του 2017 ως τον Ιούνιο του ίδιου έτους είχε εργαστεί ως σκάουτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.