Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να σκάσει και νέο… μπαμ, αφού ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τόνισε ότι αποφάσισε να φύγει από τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία πάντως υποστηρίζει πως ο Πολωνός φορ θα παραμείνει για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, παρά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

Ο Λεβαντόφσκι δεσμεύεται με τους Βαυαρούς ως το 2023 αλλά εδώ και καιρό είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει θέμα μεταγραφής. Κάτι που είναι πραγματικότητα πλέον, αφού με δήλωσή του επιβεβαίωσε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από το Μόναχο.

«Δεν έλαβα καμία πρόταση για νέο συμβόλαιο από την Μπάγερν και αποφάσισα να φύγω. Πρέπει να βρούμε την καλύτερη λύση για εμένα και για τον σύλλογο», ήταν τα λόγια του στη Bild, με τη διοίκηση της ομάδας να έχει άλλη άποψη, όμως, όπως φάνηκε από τη δήλωση του Όλιβερ Καν.

«Δεν είναι κάτι που μας προκαλεί πονοκέφαλο. Κάναμε μια πρόταση στον μάνατζέρ του. Απέρριψε αυτή την πρόταση, αλλά τα πράγματα έχουν ως εξής: Ο Λέβα έχει συμβόλαιο και θα το εξαντλήσει. Στοπ».

Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει την πρόταση που θα καταθέσει στη Μπάγερν αφού αυτή είναι ο βασικός διεκδικητής του Πολωνού φορ, με τον οποίο φέρεται να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία.