Το κλίμα στον ΠΑΟΚ μόνο καλό δεν είναι μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, με τους οπαδούς να τα βάζουν τόσο με τους παίκτες όσο και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Γεγονός που δεν φαίνεται να προβληματίζει, πάντως, τον Ρουμάνο προπονητή, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια αμέσως μετά τη λήξη, δίνοντάς τους το σύνθημα για κατάκτηση του κυπέλλου.

Οι ασπρόμαυροι έχασαν με 1-0 από τους κίτρινους στην Τούμπα και δεν είναι σίγουροι ούτε για τη 2η θέση αυτή τη στιγμή. Παράλληλα, υπάρχει και ο τελικός κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και ο Λουτσέσκου θέλει από τους παίκτες του να κάνουν καλό τελείωμα στη σεζόν.

Αυτό τους είπε, άλλωστε, στην ομιλία του στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δίνει στη δημοσιότητα το βίντεο, στο οποίο ο Ρουμάνος τεχνικός ακούγεται να λέει τα εξής.

«Μην ξεχνάτε πως πριν από λιγότερο από ένα μήνα, μετά το ματς με την Μαρσέιγ, παρότι αποκλειστήκαμε, όλο το στάδιο χειροκροτούσε και μας έδινε συγχαρητήρια.

Αυτή είναι η ζωή, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, οπότε πρέπει να παλέψετε. Πρέπει να παλέψετε. Πρέπει να παλέψετε αυτές τις 7-10 ημέρες που απομένουν. Εχουμε ακόμα να διασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση κι έχουμε και το Κύπελλο.

Είναι ένας τίτλος. Και να θυμάστε τι σας λέω. Στο τέλος θα είναι μια από τις τέσσερις καλύτερες σεζόν του ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η πραγματικότητα».