Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε με απίθανο τρόπο την πρόκριση στον τελικό του Champions League, αφού μέχρι το 89′ ήταν πίσω στο σκορ με 0-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι και δύο λεπτά μετά ήταν μπροστά με 2-1, βάζοντας και τρίτο γκολ στην παράταση με τον Καρίμ Μπενζεμά και… τρελαίνοντας τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν πίστευε πως όντως συνέβαιναν αυτά τα πράγματα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι σόκαρε όχι μόνο αυτή του Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά όλο τον πλανήτη με την ανατροπή που έκανε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, στέλνοντας έτσι τον ημιτελικό στην παράταση, όπου πέτυχε και το τρίτο γκολ που την στέλνει στο Παρίσι. Εκεί όπου βρίσκεται ήδη ο Μέσι, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που γίνονταν στη Μαδρίτη, όπως αποκάλυψε ο Σέρχιο Αγουέρο.

Ο πρώην επιθετικός της Σίτι μιλούσε μέσω social media με τον Κάρλος Τέβες και του αποκάλυψε ότι την ώρα του αγώνα ενημέρωνε τον Μέσι μέσω μηνυμάτων για όσα γίνονταν, με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να του δίνει την εξής απάντηση όταν του έστειλε το 3-1: «Σταμάτα την πλάκα, δεν είναι δυνατόν αυτό».

Μεγάλη έκπληξη για τον Μέσι η εξέλιξη του ημιτελικού, μεγάλη έκπληξη και για όλους τους υπόλοιπους επειδή, όπως φαίνεται, ο Αργεντίνος δεν έβλεπε καν το παιχνίδι…